Από 1η Δεκεμβρίου οι δηλώσεις στο Κτηματολόγιο για τους Δήμους Καλαμπάκας, Τρικκαίων, Πύλης και Φαρκαδόνας

Από 1 Δεκεμβρίου 2014 ξεκινά η υποβολή δηλώσεων εγγρατπέου δικαιώματος (Κτηματογράφηση) για για την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και τους Δήμους Καλαμπάκας, Τρικκαίων (εκτός από τα Τρίκαλα και όπου αλλού έχει ολοκληρωθεί το κτηματολόγιο), Πύλης και Φαρκαδόνας.

Η προθεσμία λήγει για τους κατοίκους εσωτερικού στις 2 Μαρτίου 2015.

Για τους κατοίκους εξωτερικού η προθεσμία λήγει την 1η Ιουνίου 2015.

Η μη υποβολή δήλωσης εγγραπτέου δικαιώματος επιφέρει τις κυρώσεις πουτ προβλέπονται στο νόμο. Υποχρέωση υποβολής έχουν όλοι οι δικαιούχοι εγγρατπέων δικαιωμάτων (ενδεικτικά: κυριότητα, δουλείες, υποθήκες, κατασχέσεις, προσημειώσεις, υπερεννεαετείς μισθώσεις κλπ). Απευθυνθείτε στο Δικηγόρο σας προκειμένου να ενημερωθείτε για τη διαδικασία και τον τρόπο λειτουργίας του Γραφείου Κτηματογράφησης. 

Το Γραφείο Κτηματογράφησης για την περιοχή της Καλαμπάκας θα λειτουργεί στην οδό Δημουλά 4(Πλατεία Δημουλά), στο κτήριο της πρώην Δ.Ο.Υ. Καλαμπάκας (1ος όροφος).Το Γραφείο Κτηματογράφησης για την Περιοχή των Δήμων Τρικκαίων, Πύλης και Φαρκαδόνας, λειτουργεί στην οδό Τσιτσάνη 141.

Για περισσότερες πληροφορίες και ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@pliatsikaslaw.gr ή να μας βρείτε στο http://www.pliatsikaslaw.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.