ΞΕΚΙΝΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΥΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΚΑΙ ΘΕΡΜΗΣ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΚΧΑ ΑΕ, ξεκινά τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016, η συλλογή δηλώσεων εγγραπτέων δικαιωμάτων για τα ακίνητα των Προκαποδιστριακών Δήμων Αγγελλοχωρίου, Επανομής και Ν. Μηχανιώνας του Καλλικρατικού Δήμου Θερμαϊκού και  Αγίας ΠΑρασκευής, Καρδίας και Τριλόφου του Καλλικρατικού Δήμου Θέρμης. Οι ιδιοκτήτες ακινήτων εντός των άνω περιοχών καλούνται να υποβάλλουν τη σχετική δήλωση ιδιοκτησίας, η οποία είναι υποχρεωτική για όλους, εντός της παρακάτω προθεσμίας:

 Για τους κατοίκους εσωτερικού η προθεσμία ξεκινά στις 10-10-2016 και, μετά από παράταση, λήγει στις 20-2-2017

Για τους κατοίκους εξωτερικού και το Ελληνικό Δημόσιο η προθεσμία λήγει στις 10-4-2017.

Η υποβολή δήλωσης κτηματογράφησης είναι κατά νόμο υποχρεωτική και η παράλειψή της οδηγεί σε δυσμενείς για τους ιδιοκτήτες συνέπειες, που μπορεί να εκτείνονται μέχρι την απώλεια της ιδιοκτησίας τους, αν τελικά αυτό καταχωρηθεί ως “αγνώστου ιδιοκτήτη”. Πληροφορίες για τα ακίνητα “αγνώστου ιδιοκτήτη” μπορείτε να βρείτε εδώ.

Με την ορθή συμπλήρωση της δήλωσής σας αποφεύγετε δικαστικές περιπέτειες, στις οποίες μπορεί να εμπλακείτε. Για τον λόγο αυτό, απαραίτητη θεωρείται η συμπλήρωσή της από εξειδικευμένο δικηγόρο, ο οποίος ως μόνος αρμόδιος, θα διαφυλάξει τα συμφέροντά σας.Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για ερωτήσεις ή για να μας αναθέσετε την υπόθεσή σας στο info@pliatsikaslaw.gr ή στο 2310220377.

47 thoughts on “ΞΕΚΙΝΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΥΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΚΑΙ ΘΕΡΜΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *