ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ COMMERCIAL VALUE

Ανακοινώθηκε στις 7-12-2017 από τον ασφαλιστικό εκκαθαριστή της εταιρίας COMMERCIAL VALUE ΑΑΕ ότι από τις 10 Ιανουαρίου 2018 ξεκινά η διαδικασία συλλογής δικαιολογητικών προς πιστοποίηση-επικαιροποίηση των απαιτήσεων φυσικών και νομικών προσώπων, ώστε στη συνέχεια να προχωρήσει η προσωρινή διανομή του ασφαλίσματος γενικών κλάδων στους δικαιούχους. 

 

Οι προσωρινές διανομές, που θα αφορούν σε καταβολή ποσοστού επί της συνολική απαίτησης, δεν αφορούν σε δικαιούχους ασφαλίσματος από ασφαλίσεις αστικής ευθύνης από την κυκλοφορία αυτοκινήτων, οι οποίες θα γίνουν από το Επικουρικό Κεφάλαιο. 

Για την ένταξη στη διαδικασία των προσωρινών διανομών οι δικαιούχοι οφείλουν να ακολουθήσουν ειδική διαδικασία υποβολής δικαιολογητικών, ανάλογα με την περίπτωση. Δικαιούχος είναι είτε το πρόσωπο που έχει ενταχθεί στην Κατάσταση Δικαιούχων Ασφαλίσματος από τα όργανα της εκκαθάρισης ή το πρόσωπο, το οποίο αναγνωρίζει ως δικαιούχο τελεσίδικη δικαστική απόφαση. 

Το γραφείο μας έχει συνδράμει και στο παρελθόν σημαντικό αριθμό δικαιούχων (των εταιριών “ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ και Commercial Value), οι οποίοι ενημερώθηκαν εγκαίρως και απέφυγαν την εμπλοκή τους σε δικαστικές διαμάχες και εισπράττουν συστηματικά, όποτε προκύπτουν διαθέσιμα, ασφαλίσματα που τους αναλογούν.

Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τη σχετική διαδικασία και τα απαραίτητα δικαιολογητικά μπορείτε να μας καλείτε στο 2310220377 ή να στείλετε email στο info@pliatsikaslaw.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.