Οι αρχές μας

Οι αρχές μας

Πρώτο μέλημά μας αποτελεί η πλήρης ενημέρωση των εντολέων μας και η διαρκής επικοινωνία μαζί τους.
Και τούτο διότι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στον εντολέα και τον δικηγόρο του είναι καρπός της σωστής ενημέρωσης και της αγαστής συνεργασίας.

Στόχος μας.. ο εκμοντερνισμός της δικηγορίας.
Για τον λόγο αυτό εκμεταλλευόμαστε στο έπακρο τις σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους επικοινωνίας (emails, τηλεδιασκέψεις, ομαδικές διαδικτυακές συζητήσεις) χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα και αξιόπιστα εργαλεία επικοινωνίας και κυρίως μεταφοράς αρχείων και δεδομένων, προκειμένου και να προμηθευόμαστε όλα τα κρίσιμα έγγραφα και στοιχεία αλλά και να ενημερώνουμε εσάς έγκαιρα και πλήρως σχετικά με την υπόθεσή σας. Σκοπός μας είναι να μειώσουμε τις δικές σας μεταβιβάσεις από και προς τον χώρο μας και να σας εξασφαλίσουμε χρόνο και χρήμα.

Σας εγγυόμαστε ότι το Δικηγορικό Γραφείο Βασιλείου και Κωνσταντίνου Πλιάτσικα θα σας εκπροσωπήσει με υπευθυνότητα, ζήλο, επαγγελματισμό και με γνώμονα τη δεοντολογία και την ηθική. Το γραφείο μας εξετάζει το κάθε ζήτημα ξεχωριστά, λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις και τις προτάσεις των εντολέων μας, επιλέγοντας πάντα την καλύτερη νομική οδό για την επίλυση των προβλημάτων, με σκοπό την παροχή υψηλής ποιότητας νομικών υπηρεσιών και εξατομικευμένης εκπροσώπησης.

Σκοπό μας αποτελεί η καλλιέργεια της ιδέας της συμβουλευτικής δικηγορίας. Επειδή είναι γνωστό ότι η πρόληψη αποτελεί σαφώς καλύτερη επιλογή από τη θεραπεία, το δικηγορικό γραφείο μας προτρέπει όλους σας στην προώθηση της ιδέας της συμβουλευτικής δικηγορίας, κατά την οποία οι εντολείς μπορούν εγκαίρως να ενημερωθούν και να επιλέξουν μία από τις περισσότερες ενδεικνυόμενες νομικές διεξόδους, πριν το πρόβλημα καταστεί δυσχερές και δυσεπίλυτο.

Γνώμονα στις υπηρεσίες μας αποτελεί η έγκαιρη επίλυση των θεμάτων και για τον λόγο αυτό επιδιώκουμε πρωτίστως την εξωδικαστική επίλυση των διαφορών. Με την εξωδικαστική επίλυση οι υποθέσεις εκκαθαρίζονται ταχύτερα ενώ οι εντολείς μας εξοικονομούν χρόνο και χρήμα.

Ακόμα όμως κι αν η υπόθεσή σας απαιτεί δικαστική αντιμετώπιση, είμαστε δίπλα σας σε όλα τα στάδια της δίκης, από την πρώτη κίνηση μέχρι και τα ανώτατα δικαστήρια της χώρας (Άρειος Πάγος – Συμβούλιο Επικρατείας).

Προκειμένου να παρέχουμε σε εσάς υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας, καθώς τα νομικά ζητήματα μπορεί να έχουν προεκτάσεις και σε άλλους τομείς, συνεργαζόμαστε με επιστήμονες άλλων κλάδων (συμβολαιογράφους, μηχανικούς, φοροτεχνικούς κτλ).