ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΩΡΟΠΟΥ και ΤΑΝΑΓΡΑΣ

Παρατείνεται – για τελευταία φορά – με απόφαση της ΕΚΧΑ ΑΕ η προθεσμία συλλογής δηλώσεων  ιδιοκτησίας για τους κατοίκους εσωτερικού έως τις 27 Οκτωβρίου 2015 για όσους έχουν δικαίωμα επί των ακινήτων που βρίσκονται εντός των ορίων των Προκαποδιστριακών Δήμων/Κοινοτήτων Αυλώνος, ΑφιδνώνΜαλακάσης και Πολυδενδρίου του Καλλικρατικού Δήμου Ωρωπού της  Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής και των Προκαποδιστριακών Δήμων  Οινοφύτων (Τοπικά διαμερίσματα Αγίου Θωμά, Κλειδίου και Οινοφύτων) και Δερβενοχωρίων (Τοπικά διαμερίσματα Δάφνης, Πύλης, Σκούρτων και Στεφάνης) του Καλλικρατικού Δήμου Τανάγρας της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, με απόφαση του Δ.Σ. της ΕΚΧΑ Α.Ε. (644/6/8.9.2015).

Η παράταση κρίθηκε απαραίτητη, λόγω της έντονης κινητοποίησης των πολιτών και της αύξησης του αριθμού των υποβαλλομένων δηλώσεων τις τελευταίες ημέρες. Με τον τρόπο αυτό δίνεται επαρκής χρόνος στους δικαιούχους προκειμένου να τακτοποιήσουν τυχόν εκρεμμότητες για την υποβολή της δήλωσης εγγραπτέων δικαιωμάτων.

Η υποβολή της δήλωσης είναι υποχρεωτική, άλλως επέρχονται οι κατά το νόμο προβλεπόμενες κυρώσεις, σημαντικότερη από τις οποίες η αναγραφή του ακινήτου ως “αγνώστου ιδιοκτήτη“.

Μπορείτε να στείλετε τις ερωτήσεις σας για το θέμα στο info@pliatsikaslaw.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.