ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΟ

Παρατάθηκε μέχρι τις 28-3-2016, μετά από απόφαση της Ε.Κ.Χ.Α. Α.Ε., η προθεσμία υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας για όσους έχουν δικαίωμα επί ακινήτων που βρίσκονται εντός των ορίων των Προκαποδιστριακών Δήμων στους Καλλικρατικούς Δήμους Αμφίπολης, Βισαλτίας, Εμμανουήλ Παππά και Νέας Ζίχνης της Περιφερειακής ενότητας Σερρών και στους Καλλικρατικούς Δήμου Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου. Οι δικαιούχοι πρέπει να υποβάλλουν δηλώσεις είτε στο αρμόδιο γραφείο κτηματογράφησης, είτε ηλεκτρονικά. 

Υπενθυμίζουμε ότι: 

Η υποβολή δήλωσης κτηματογράφησης είναι κατά νόμο υποχρεωτική και η παράλειψή της οδηγεί σε δυσμενείς για τους ιδιοκτήτες συνέπειες, που μπορεί να εκτείνονται μέχρι την απώλεια της ιδιοκτησίας τους, αν τελικά αυτό καταχωρηθεί ως “αγνώστου ιδιοκτήτη”. Πληροφορίες για τα ακίνητα “αγνώστου ιδιοκτήτη” μπορείτε να βρείτε εδώ.

Με την ορθή συμπλήρωση της δήλωσής σας αποφεύγετε δικαστικές περιπέτειες, στις οποίες μπορεί να εμπλακείτε. Για τον λόγο αυτό, απαραίτητη θεωρείται η συμπλήρωσή της από ειδικευμένο δικηγόρο, ο οποίος ως μόνος αρμόδιος, θα διαφυλάξει τα συμφέροντά σας. 

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για ερωτήσεις στο info@pliatsikaslaw.gr ή στο 2310220377.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.