ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΥΣ ΑΒΔΗΡΩΝ, ΞΑΝΘΗΣ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΣΕΡΡΩΝ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΚΧΑ ΑΕ, ξεκινά την Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016, η συλλογή δηλώσεων εγγραπτέων δικαιωμάτων για τα ακίνητα των Προκαποδιστριακών Δήμων Αβδήρων και Ξάνθης της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης και Εμμανουήλ Παππά και Σερρών της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών. Οι ιδιοκτήτες ακινήτων εντός των άνω περιοχών καλούνται να υποβάλλουν τη σχετική δήλωση ιδιοκτησίας, η οποία είναι υποχρεωτική για όλους, εντός της παρακάτω προθεσμίας:

  • Για τους κατοίκους εσωτερικού η προθεσμία ξεκινά στις 23-8-2016 και λήγει στις 23-11-2016
  • Για τους κατοίκους εξωτερικού και το Ελληνικό Δημόσιο η προθεσμία λήγει στις 23-2-2017.

Η υποβολή δήλωσης κτηματογράφησης είναι κατά νόμο υποχρεωτική και η παράλειψή της οδηγεί σε δυσμενείς για τους ιδιοκτήτες συνέπειες, που μπορεί να εκτείνονται μέχρι την απώλεια της ιδιοκτησίας τους, αν τελικά αυτό καταχωρηθεί ως “αγνώστου ιδιοκτήτη”. Πληροφορίες για τα ακίνητα “αγνώστου ιδιοκτήτη” μπορείτε να βρείτε εδώ.

Με την ορθή συμπλήρωση της δήλωσής σας αποφεύγετε δικαστικές περιπέτειες, στις οποίες μπορεί να εμπλακείτε. Για τον λόγο αυτό, απαραίτητη θεωρείται η συμπλήρωσή της από εξειδικευμένο δικηγόρο, ο οποίος ως μόνος αρμόδιος, θα διαφυλάξει τα συμφέροντά σας.Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για ερωτήσεις ή για να μας αναθέσετε την υπόθεσή σας στο info@pliatsikaslaw.gr ή στο 2310220377.

48 thoughts on “ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΥΣ ΑΒΔΗΡΩΝ, ΞΑΝΘΗΣ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΣΕΡΡΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *